Η PIERIA STROM,η οποία δημιουργήθηκε από τον κ. Χρήστο Βουτσά, στέκεται δίπλα στο αγοραστικό κοινό από το 1975,με απόλυτο σεβασμό και αξιοπιστία.Η επιχείρηση αρχικά δραστηριοποιήθηκε στον τομέα του στρώματος αλλά στην πορεία επεκτάθηκε και στον τομέα των λευκών και βρεφικών ειδών με την επωνυμία VOUTSASHOME, τα καταστήματά μας είναι άρτια εξοπλισμένα όσον αφορά τον ξενοδοχειακό εξοπλισμό, και τις ολοκληρωμένες λύσεις για την κρεβατοκάμαρα.

Στην προσπάθειά μας να ανταποκριθούμε στις σύγχρονες απαιτήσεις, παράλληλα σεβόμενοι το περιβάλλον, προχωρήσαμε στη κατασκευή ανατομικών, ορθοπεδικών στρωμάτων έχοντας ως κύρια βάση οικολογικά υλικά, υποσχόμενοι άριστη ποιότητα και αντοχής. Η πολυετής εμπειρία στο χώρο του στρώματος μας οδήγησε στη επιλογή πρωτοποριακών υλικών όπως το memory foam, latex αλλά και οικολογικά υλικά όπως κοκοφοίνικα, μαλλί, βαμβάκι, υλικών που υπόσχονται να ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό πελάτη.

Η δική σας ξεκούραση, χαλάρωση, ευεξία  σημαίνει για εμάς συνεχή βελτίωση και καινοτομία στα προϊόντα μας. Για να αποκτήσουν οι λέξεις ''καλός ύπνος'' και ''καλή ξεκούραση'' νέα διάσταση..

 

.

Κρεβατοκάμαρα
Σ’ αυτή τη κατηγορία θα βρείτε λευκά είδη όπως σεντόνια, παπλωματοθήκες, παπλώματα, μαξιλαροθήκες, κουβερλί, κουβέρτες
Στρώματα
Στρώματα ύπνου, που εξασφαλίζουν στους πελάτες μας εγγυημένη ποιότητα, με στόχο να προσφέρουμε ένα από τα πολυτιμότερα αγαθά… τον καλό ύπνο.
Ορθοπεδικά τελάρα
ανατομικοί σουμιέδες - ορθοπεδικά τελάρα
Μαξιλάρια memory
Μαξιλάρια ύπνου memory visco elastic
Παπλώματα λευκά
Εξαιρετικής ποιότητας μονά και υπέρδιπλα παπλώματα για τις κρύες νύχτες του χειμώνα με πούπουλο και φτερό χήνας, αγνό παρθένο μαλλί και hollowfibre
Ξενοδοχειακός εξοπλισμός
Κάνετε τους πελάτες σας να νιώσουν σαν στο σπίτι τουςΒύρωνος 21 - 22
Κατερίνη Τ.Κ. 60100
tel / fax: 23510.28 351
mob: 6980874200
Κασσάνδρου 11
Κατερίνη Τ.Κ. 60100
tel : 23510.31 242
     


Newsletter

Αφήστε το e-mail σας και μείνετε ενήμεροι
|(F.A.Q) Συχνές ερωτήσεις Τραπεζικοί λογαριασμοί Τράπεζες άτοκων δόσεων Όροι χρήσης ασφάλειας Συμβουλές για καλό ύπνο

active³ 4.9 · © 2000 - 2013 IPS Ltd · Όροι χρήσης